Connect with us

Economic

Ce oferte online găsim în luna octombrie?

Published

on

A rămas ceva mai mult de o lună până la cea mai așteptată zi de vineri a anului, Black Friday (23 noiembrie 2018), adevarată sărbătoare a reducerilor, așa că ar fi indicat să nu cumpărați electronice, electrocasnice, haine, parfumuri, ceasuri sau alte produse în următoarele săptămâni, decât în cazul în care este absolut necesar.

Conform Legii 650/2002, prețurile produselor ce vor fi comercializate de magazinele ce participă la Black Friday, trebuie să fie obligatoriu mai mici decât cele practicate în ultimele 30 de zile care preced ,,Vinerea Neagra’’, așa că merită să așteptați până spre jumătatea lunii noiembrie.

Dacă totuși doriți să cheltuiți niște bani în cursul acestei luni, iată câteva din cele mai bune oferte existente în mediul online în aceste zile!

Cel mai important retailer online din țara noastră, eMag, oferă reduceri cuprinse între 10% și 20% la anumite produse, așa că haideți să vedem despre ce e vorba!

Dacă ai nevoie să îți echipezi telefonul cu diverse accesorii, trebuie să știi că, până pe 21 octombrie, ai 20% reducere la această categorie de produse. Pentru a beneficia de ofertă trebuie să folosești codul promoțional extra20accesorii.

Ești cel mai grijuliu părinte și vrei să deții controlul în permanență? Poate ar fi indicat în acest caz să achiziționezi un ceas cu GPS pentru copii. Astfel, vei ști întotdeauna unde se află copilul tău. Codul promoțional kidgps10 îți va asigură o reducere de 10% la orice comandă plasată până pe 29 octombrie.

În cazul în care ai nevoie de un încărcător pentru laptopul sau telefonul pe care îl utilizezi, poți profita de o reducere de 15%, aplicabilă până pe aceeași dată, 29 octombrie. Codul promoțional este, în acest caz, doctorlaptop15.

Dacă vrei să te deconectezi de la stresul vieții de zi cu zi și ai chef să îți încerci norocul la unul dintre operatorii de gambling online licențiați în România, nu uită să arunci o privire pe site-ul ponturi-bune.ro, acolo unde vei găsi detalii despre cele mai tari promoții la pariuri sportive, cazino, poker sau bingo online. De la jackpoturi de 1.000.000 ron sau 250.000 ron, care pot fi câștigate gratuit, doar pronosticând rezultatele câtorva meciuri de fotbal, și până la bonusuri consistente de bun venit, cele mai fierbinți oferte din categoria jocuri de noroc online le găsești mereu pe acest site, cu state vechi pe piață autohtonă.

Un alt magazin online, elefant.ro (mall-ul familiei tale, așa cum se auto-intitulează) a dat ,,Verde la reduceri’’ în perioada15-19 octombrie, oferind transport gratuit pentru comenzi de minim 199 ron și reduceri consistente la cele mai căutate produse. Astfel, în această periodă, poți găsi pe site cărți și ceasuri reduse cu până la 50%, parfumuriâ cu până la 61% mai iefitine, jocuri din gama Lego cu până la 36% reducere și multe alte produse la prețuri imbatabile.

Nu în ultimul rând, un magazin foarte apreciat de doamne și domnișoare, StarShiners, a redus prețurile la rochii de toamnă cu 25%, oferă transport gratuit la comenzi de peste 299 ron și îți acordă 10% reducere la prima comandă efectuată dacă te abonezi la Newsletter-ul magazinului de haine.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad