Connect with us

Sport

PERFORMANȚĂ. Două medalii de aur cucerite de LPS Botoșani la CN de lupte

Published

on

O  premieră pentru sportul luptelor din Botoșani. Două echipe din Botoșani medaliate cu aur la finala Campionatului Național de lupte , categoria de vȃrstă cadeți (junior 2).

C.S. Botoșani și LPS Botoșani au făcut anul acesta un protocol de colaborare și au participat la campionatul național cu o echipă formată din sportivi de la cele două cluburi.

La sfȃrșitul săptămȃnei trecute s-a desfășurat la Târgoviște, finala Campionatului Național pe echipe la Lupte: greco-romane, lupte libere și lupte feminin.

La lupte greco-romane, echipa CS-LPS Botoșani s-a clasat pe primul loc cu un total de 276 de puncte, urmată de echipa CS-LPS Suceava, cu un total de 272 de puncte și  CS Satu Mare, 259 de puncte.

Din echipa de lupte Greco-romane a CS-LPS Botoșani au făcut parte următorii sportivi:  Gavril Cosmin, Ailenei Alin,  Andreiesei Andrei Eduard, Enache Florin,  Anton Adrian, Stoica Manuel, Adrobotoaie Nicu, Saucă Elvis, Ciobanu Dănuț, Mihai Gabriel, Robu Vlăduț, Ciobanu Alin și Șovan Sebastian. Echipa a fost pregătită de profesorii: Baciu Victor, Asaftei Ion, Iacob Dan și Grigore Marcel.

Tot pe prima treaptă a podiumului a urcat și echipa feminină a LPS Botoșani, antrenată de Cristian Ungureanu. Din echipa LPS Botoșani au făcut parte: COJOCARIU DUMITRIȚA, RĂILEANU GEORGIANA, DIȚU DELIA HODOROGEA SIMONA, VĂTĂMĂNIUC ANDRA BOHORODIȚĂ BEATRICE, ACIOCĂNESEI ALEXANDRA, DIȚU IUSTINA, CIOBANU COSMINA, VIȘEN MARIA, VIȚALARIU CĂTĂLINA, IVĂNESCU CAMELIA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad