Connect with us

Evenimente

Pericol pe drumurile județului Botoșani. 3 indivizi fără permis prinși de polițiști

Published

on

La data de 12.10.2018, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 Hlipiceni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Albeşti, au observat un autoturism care se deplasa cu viteză pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul conducător auto, în vârstă de 19 ani, are dreptul de a conduce suspendat, motiv pentru care acestuia i s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

În ziua de 14.10.a.c., lucrătorii din cadrul Biroul Rutier Botoșani au depistat un autoturism impactat într-un stâlp al cărui conducător auto în vârstă de 17 ani, nu deţinea un permis de conducere corespunzător pentru categoria de vehicul pe care l-a condus.

În cursul aceleaşi zile, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Pomîrla au identificat un bărbat în vârstă de 37 ani din comuna Hilișeu-Horia, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Pentru fiecare faptă constatată, poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad