Connect with us

Cultura

GAȘCA ZURLI a făcut peste 1000 de copii fericiți astăzi la Botoșani FOTO&VIDEO

Published

on

Peste 1500 de copii, părinți și bunici au venit la spectacolul „Puterea Cornetelor”, organizat în această seară de Gașca Zurli în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din Botoșani. Timp de o oră, cei mici au cântat și au dansat pe melodiile celor de la Zurli.

La intrarea în Sala Polivalentă, copiii au fost așteptați de staff-ul Zurli care a organizat diverse activități. În sală, pe fiecare scaun era câte o sticlă cu apă și câte o pungă cu o banană și un măr. La ora 19.00, Mirela Retegan sau „Tanti prezentatoarea”, cum este cunoscută de copii, și-a făcut apariția pe scenă împreună cu Fetița Zurli și celelalte personaje din spectacol. Timp de oră, cei mici dar și cei mari au cântat și au dansat pe melodiile interpretate de personajele Zurli. Spre finalul spectacolului, a fost un moment cum rar se vede la Botoșani. Lumina în sală s-a stins, s-au aprins sute de luminițe iar Fetița  Zurli a interpretat melodia „Cântec pentru Maya”.

Gașca Zurli și-a luat la revedere de la fanii botoșăneni cu promisiunea că la primăvară va reveni cu un nou spectacol.

„Am promis că pun Botoșaniul pe harta Găștii Zurli la fiecare eveniment pe care îl avem. Dincolo de bucuria oamenilor, avem parte de niște administratori foarte buni. Noi depindem și de locurile în care facem spectacolele. Aici chiar sunt niște oameni foarte inimoși care ne ajută, ne susțin și avem toate motivele să venim la Botoșani. Deja avem sentimentul că venim acasă. Chiar dacă venim de două ori pe an, începem să-i cunoaștem pe oameni, să-i recunoaștem pe copii, îi vedem mai măricei decât erau în primăvară. Sunt foarte inimoși botoșănenii, deschiși, veseli, participă, cântă și dansează împreună cu copiilor, plâng și râd la cântecele noastre. Pentru noi, asta este cea mai mare bucurie”, ne-a spus Mirela Retegan.

Gest superb făcut de Mirela Retegan

Cu câteva ore înainte de spectacolul de la Botoșani, Mirela Retegan a fost la un coafor din municipiu unde a întâlnit o tânără. Nu o cunoștea pe „Tanti prezentatoare” dar a auzit de Gașca Zurli de la frații ei mai mici. I-a spus că nu vor veni la spectacol deoarece nu își permit. Vorbele tinerei au emoționat-o pe Mirela Retegan care i-a invitat pe toți la spectacolul „Puterea cornetelor” iar la final a ținut să-i cunoască pe frații tinerei de la coafor. A fost postat pe pagina personală de facebook întâmplarea de la Botoșani iar peste 1000 de oameni au apreciat gestul și au felicitat-o.

„Discuție la coaforul din Botoșani :

– Aveți vreo petrecere, astăzi?
– Nu, am un spectacol.
– Gașca Zurli? Vă duceți copilul sau lucrați pentru ei?
– Lucrez pentru ei.
– Și frații mei se uită la Gașca Zurli.
– Și nu veniți la spectacol?
– Nu ne permitem să venim toți, suntem 8 frați…
– Și dacă v-aș invita eu?!
– N-aș putea să accept. Ar fi o cheltuială prea mare pentru dumneavoastră…
– Și dacă ți-aș spune că eu sunt proprietara Zurli și că e norocul fraților tăi că eu, astăzi, am nimerit fix în salonul în care lucrezi tu…
– Nu pot să cred, chiar e adevărat… și șefa mea merge cu copilul, și o clientă… toată lumea vorbește despre asta! Abia aștept să o sun pe mama, să-i spun. Ne vedem la spectacol!

Pentru cei 8 frați, surprizele nu se termină aici. Astăzi este ziua lor norocoasă!”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad