Connect with us

Sport

Soiledis și Lori Fulop vor reveni în returul campionatului

Published

on

Lorand Fulop și Soiledis vor reveni pe gazon în returul campionatului. Antrenorul Costel Enache nu se va baza pe ei în meciul de la Mediaș și în partida de pe teren propriu cu Viitorul.

Accidentarea lui Soiledis i-a creat probleme tehnicianului botoșănean care a fost nevoit să improvizeze la unele meciuri. Fundașul stânga al FC Botoșani a fost la tratament în Grecia și din această săptămână începe pregătirea.

„E posibil să revină ca jucător în cadrul lotului. E greu ca după 16 zile să vii direct în programul echipei și să intri în joc. Vedem care e starea lui în momentul în care ajunge. Sperăm că e sută la sută medical. O să ne ia ceva timp să îl aducem la un nivel de intensitate și ritm de joc”, a spus Costel Enache.

Nici Lorand Fulop nu va reveni pe gazon în următorul meci al FC Botoșani. Tânărul atacant botoșănean a fost operat la genunchi și după o perioadă de pauză, a reînceput antrenamentele.

„Lorand a venit acasă, a început să facă antrenamente individuale. Durează un pic până își intră într-un ritm de joc. E nevoie să facă un efort specific de joc, să intre în antrenamente normale. Nu e chiar așa ușor”, a mai spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad