Connect with us

Evenimente

Dosar penal pentru un individ de 18 ani cu tupeu

Published

on

Ieri dimineață,  polițiștii botoșăneni au observat în trafic un conducător auto efectua manevre bruște de derapare, punând în pericol circulația traficului rutier. Ulterior, șoferul a oprit într-un loc nepermis.

Polițiștii le-au solicitat celor doi ocupanţi ai vehiculului să se legitimeze, moment în care aceştia s-au sustras, fugind în incinta unei unităţii comerciale din apropiere.

În urma investigațiilor efectuate, echipajul de poliție rutieră a depistat și identificat pe raza municipiului Botoșani cele două persoane. De asemenea, autoturismul a fost ridicat și transportat la sediului Biroului Rutier în vederea examinării criminalistice.

În urma audierii conducătorului auto în vârstă de 18 ani, precum şi a verificărilor desfăşurate de poliţişti s-a stabilit că acesta  avea permisul suspendat. S-a întocmit un dosar penal în cadrul căruia se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

Foto: Radar Botosani

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad