Connect with us

Politica

Cristian Achiței, deputat PNL de Botoșani: „Pesediștii nu se dezic de Dănuț Andrușcă și și-l asumă până la capăt”

Published

on

Moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei, inițiată de liberali, a fost respinsă astăzi. Au fost 103 voturi pentru, 146 împotrivă, 19 abțineri iar 9 parlamentari nu au votat.

Cristian Achiței, deputat PNL Botoșani, spune că social democrații îl susțin pe ministrul Economiei deoarece este una din slugile supuse ale lui Liviu Dragnea.

„Depunerea de către Partidul Național Liberal a moțiunii simple împotriva ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă, a fost cât se poate de logică, ținând cont de profilul personajului. Cred că nu există român care să-l fi văzut măcar o dată pe Andrușcă la TV și să nu fi fost șocat că un astfel de individ a putut ajunge ministru într-un guvern al României.

În acești ani ajung miniștri doar slugile cele mai supuse ale lui Liviu Dragnea, fără satisfacerea vreunui criteriu minimal de competență. Iar asta este foarte grav pentru România, pentru noi toți.

PNL își face datoria de partid de opoziție, uzând de toate instrumentele pe care le are la îndemână pentru a stopa incompetența și iresponsabilitatea crasă de care dau dovadă guvernanții.

Am sperat ca moțiunea să treacă de data asta, ținând cont de ministrul împotriva căruia a fost îndreptată. Am constatat la vot, însă, că pesediștii nu se dezic de Dănuț Andrușcă și și-l asumă până la capăt. Asta crede actuala majoritate guvernamentală că merită românii”, a precizat Cristian Achiței.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad