Connect with us

Sport

Aur cucerit de botoșăneanca Sabina Baltag la Jocurile Olimpice de tineret

Published

on

Sabina Baltag a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret, competiție care se desfășoară în această perioadă la Buenos Aires.

Sportiva legitimată la secția de haltere a CS Botoșani a concurat la categoria 53 de kilograme. Cu 77 de kilograme la stilul smuls, 100 de kilograme la aruncat și 177 de kilograme la total, botoșăneanca s-a clasat pe primul loc la categoria 53 kilograme, cucerind titlul olimpic la tineret.

“Sunt campioană olimpică. Este cel mai mare rezultat al meu. Vreau să mulțumesc antrenorilor care m-au susținut. Hai România”, a spus Sabina după ce a obținut titlul olimpic.

Din delegația României la Jocurile Olimpice de tineret fac parte strei sportive legitimate la CS Botoșani. Este vorba de halterofila Sabina Baltag și canotoarele Tabita Maftei și Alina Balețchi.

#FRHaltere #EWF #IWF#RomaniaWeightliftingTeam🇹🇩🏋🏻 #MTS #COSR #KMGI #Rompetrol #TeamRomania #YOG2018 #JOT2018 #FeeltheFutureJocurile Olimpice de Tineret Buenos Aires ARG 🇦🇷IMNUL NATIONAL AL ROMANIEI INTONAT LA BUENOS AIRE!!!AAAUUURRR PENTRU ROMANIA!!!SABINA BALTAG ESTE CAMPIOANA OLIMPICA DE TINERET LA BUENOS AIRES IN LIMITELE CATEGORIEI 53 KG, CU REZULTATUL DE 177 KG LA TOTALUL OLIMPIC (S77 KG – A100 KG).Felicitari, Sabina!!! Suntem tare mandri de tine!!!🏋🏻‍♀️🥇Felicitari antrenorilor Niculita Liliana, Mircea Flamind si Ovidiu Fatu!!!Hai, Romania!!!💙💛❤️

Publicată de Federatia Romana de Haltere – Romanian Weightlifting Federation pe Marţi, 9 Octombrie 2018

JOT Buenos Aires 2018

Sabina Baltag, fericita dupa ce a cucerit medalia de AUR, la haltere

Publicată de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman pe Marţi, 9 Octombrie 2018

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad