Connect with us

Sport

Știința Bajura a câștigat a VI-a ediție a Cupei Dărăbăneni la fotbal FOTO

Published

on

Ediția din acest an a Cupei Darabaneni.ro a reprezentat un galop de sănătate pentru Știința Bajura, echipa cu cei mai valoroși jucători. Am asistat la goluri spectaculoase, magia driblingurilor și fairplay-ul participanților. Poate cel mai emoționant moment al festivității de premiere a fost decernarea Premiului Fair Play ”Gelu Sîsîiac”.

În ultima zi a Cupei Darabaneni.ro, Petrișorii lui Fernando Hrimiuc s-au impus cu 8-5 în fața echipei Asy Team, primii ocupând cea de-a treia treaptă a podiumului competiției. Chiar dacă a deschis scorul și a condus cu 2-1 Știința Bajura, FC Giovani Ragazzi a cedat în final cu 5-16. În ultima partidă a competiției, Asy Team s-a impus în fața lui Vlad Țîmpău & Co, într-un meci foarte spectaculos, cu 9-5, și s-a ales cu locul IV.

Câțiva picuri de ploaie ne-au dat emoții, dar norii negri care s-au adunat deasupra terenului sintetic de la Liceul ”Dimitrie Cantemir” s-au risipit foarte repede. Dar când în organizarea acestei competiții îi ai pe profesorii Mihai Rusu și Ovidiu Ștefănucă, nu mai ai nici o emoție. Aplauzele s-au ridicat până la cer în momentul în care avocatul Petrică Hrimiuc le-a înmânat fraților Grădinariu Trofeul Fair Play ”Gelu Sîsîiac”, Denis, Florin și Rareș primind placheta cu chipul fostului șef al SVSU Darabani, 100 lei și o minge de fotbal.

Locul I Știința Bajura 1000 lei, înmânat de Alin Gîrbaci, viceprimarul orașului Darabani.

Locul II Eterna Speranță 700 lei, înmânat de consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim.

Locul III Petrișorii 500 lei, premiu înmânat de Dan Dănilă, consilier local, și cel datorită căruia Sănătatea Darabani evoluează în Liga a 3-a.

Citește mai mult pe Dărăbăneni.ro

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )