Connect with us

Sport

Astăzi ora 19.15: FC Voluntari – FC Botoșani. Meci decisiv pentru echipa lui Enache

Published

on

Pe loc de baraj în Liga 1 și eliminată din Cupa României, echipa antrenată de Costel Enache nu are decât varianta victoriei în meciul din această seară de la Voluntari.

În cazul unei înfrângeri sau a unui rezultat de egalitate în meciul de astăzi, șansele echipei FC Botoșani de a-și reveni sunt foarte mici. De asta este conștient și antrenorul Costel Enache.

„E un meci important având în vedere situația în care suntem. Sper să nu-l transformăm în cel mai important meci și sper să fie doar un nou start pentru noi. Suntem deja în al 12-lea ceas și e momentul să fim eficienți și e momentul unui joc care să ne aducă puncte. Nu cred că abordările vor fi foarte diferite față de meciul de cupă. Încercăm cu toții să construim o idee de bază, iar în jurul acestei idei să mai schimbăm câte ceva. Lucrurile nu pot trece în trei-patru zile de la o extremă la alta. Cred că vom vedea un joc echilibrat, un joc de luptă la mijlocul terenului, un joc în care echipele vor fi precaute”, a declarat Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad