Connect with us

Evenimente

Botoșăneni amendați de jandarmi pentru tulburarea liniştii

Published

on

La două săptămâni după ce jandarmii au amendat doi fraţi cu 3000 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice şi tulburarea liniştii locuitorilor de pe strada Bucovina din municipiul Botoşani, fiind luată şi măsura imobilizării din cauza comportamentului agresiv manifestat, cei doi au fost depistaţi în seara zilei de 27 septembrie a.c. manifestându-se într-un mod similar, în acelaşi loc.

De această dată, oamenii legii i-au sancţionat contravenţional cu amenzi însumând 1100 de lei, fără a mai fi însă necesară încătuşarea acestora şi conducerea la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale.

Vecinii unui bărbat care domiciliază pe strada Împărat Traian au sunat noaptea trecută de două ori la jandarmi deoarece nu se puteau odihni din cauza muzicii dată la volum maxim de acesta. Dacă la prima intervenţie bărbatul părea a fi conştientizat deranjul auditiv pe care îl provoca şi consecinţele faptelor sale, primind un avertisment, după aproximativ două ore a „recidivat”, echipajul de jandarmi amendându-l cu 500 de lei pentru intensitatea sonorizării din apartament.

În aceeaşi zi, în jurul amiezii, supărat că a pierdut bani la „păcănele”, un bărbat de 50 de ani a adresat injurii personalului de serviciu de la o sală de jocuri de pe Bulevardul Mihai Eminescu şi a spart un blat din pal cu pumnul, administratorul depunând plângere pentru paguba provocată.

În acest caz, jandarmi au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, pe care le vor înainta către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în vederea soluţionării.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad