Connect with us

Sport

Valeriu Iftime are în continuare încredere în Costel Enache: „Eu trebuie să-l rog să rămână”

Published

on

Patronul clubului FC Botoșani este convins că antrenorul Costel Enache poate redresa situația și nu intenționează să ia măsuri radicale chiar dacă unii suporteri și-ar dori acest lucru.

La finalul meciului cu Chiajna, încheiat cu victoria ilfovenilor, o parte dintre suporterii FC Botoșani au scandat demisia și i-au apostrofat pe jucători.

„Îi înțeleg pe cei care sunt nervoși dar nu se construiesc lucruri serioase la nervi. Eu nu caut antrenor. Înțeleg toate frustrările pe care le au unii, nu sunt într-o situație confortabilă dar nu există o soluție pe termen scurt. Eu am construit un club care funcționează. Nu suntem cel mai bun club dar nu trebuie să intrăm într-o stare de disperare. Și mie mi s-a ridicat glicemia când te bate Chiajna acasă dar ce să fac? Să urlu? Trebuie să fim lucizi. Nu cred că echipa asta merită să o luăm la pumni acum”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul clubului FC Botoșani spune că antrenorul Costel Enache nu ține de scaun și că acesta ar pleca singur dacă nu ar mai avea soluții.

„Nu eu trebuie să am răbdare cu el. Eu trebuie să-l rog să rămână. Costel nu vrea să rămână dacă vede că lucrurile sunt… El e mult mai sensibil decât mulți alții. El nu caută o pâine. Eu nu înțeleg de ce să schimb antrenorul acum când echipa joacă fotbal”, a mai spus patronul clubului FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad