Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Ne-a măcelărit un sălbatic de arbitru. Un prost, un speriat”

Published

on

FC Botoșani a pierdut la Voluntari cu scorul de 2-1 și a părăsit Cupa României încă din 16-imi. Formația botoșăneană a jucat aproape o repriză cu doi oameni mai puțin după ce arbitrul bucureștean Andrei Antonie i-a eliminat ușor pe Piftor și Miron.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, l-a desființat pe arbitrul bucureștean care prin deciziile lui a ajutat pe FC Voluntari să se califice în 16-imile cupei.

„Pentru prima repriză trebuie criticați rău pentru că au fost penibili. Fricoși, prost organizați. Habar nu am cum a făcut Costel echipa cu Golofca vârf de atac. A doua repriză am început bine și a venit nenorocirea asta de arbitru. Nu poți să faci asemenea masacru. Măcel de arbitraj. Nu că e voit. Un prost, un speriat. Dacă pierdeam 11 la 11 îi dădeam afară pe toți, schimbam și antrenorul. În repriza a doua am intrat în joc și îmi dă doi oameni afară de pomană. Incredibil. Ne-a măcelărit un sălbatic de arbitru. Un om fără niciun pic de respect pentru fotbal. Fotbalul este spectacol, nu este judecată și nu este DNA. Nu mai poți să ai niciun fel de intervenții.  Nu am cum să critic echipa. Parcă suntem blestemați”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad