Connect with us

Sport

Mesajul lui V. Iftime pentru jucători: „Dacă nu batem sâmbătă suntem chiar catastrofe. Schimbăm macazul și intrăm la măsuri”

Published

on

FC Botoșani a ajuns pe loc de baraj și a părăsit Cupa României după doar un meci. Patronul Valeriu Iftime tot le-a luat apărarea jucătorilor și antrenorilor  dar în cazul unei înfrângeri în meciul de sâmbătă de la Voluntari, va începe să ia măsuri.

Cupa României era unul dintre obiectivele clubului FC Botoșani în acest sezon dar Valeriu Iftime spune că nu le poate reproșa prea multe jucătorilor deoarece rezultatul a fost influențat de maniera de arbitraj.

„Sâmbătă trebuie să-i batem. Obligatoriu. Dacă nu batem sâmbătă suntem chiar catastrofe. Toată lumea este nemulțumită și are dreptate să fie nemulțumită. Și eu sunt nemulțumit. Nu știu unde e greșeala. Dacă e de antrenor, de fotbalist, de așezare. Costel e iubit de grup. De aia nici nu pot să-l schimb pentru că grupul îl iubește foarte mult. Am fost duminică la antrenament, am văzut o echipă motivată, hotărâtă”, a spus Valeriu Iftime care nu mai acceptă gafe cum au fost în precedentele jocuri de campionat.

„Nu am dat un obiectiv pe termen lung. Calificarea în cupă era un obiectiv dar l-a distrus arbitrul. Nu am ce să le mai fac, arbitrul mi-a distrus meciul. Am spus că vreau un meci bun la Voluntari, în campionat. Jucați, marcați. Dacă ei vă surprind cu niște faze super speciale, atunci jos pălăria. Dacă luați goluri din prostie, schimbăm macazul și intrăm la măsuri”, a adăugat patronul clubului FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad