Connect with us

Sport

Au refuzat FC Botoșani pentru că nu este un mall adevărat: “Nu avem ce face în Botoșani”

Published

on

Pentru prima dată, antrenorul Costel Enache a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă, despre negocierile purtate cu unii jucători și despre transferurile ratate.

Tehnicianul botoșănean și-a făcut la finalul sezonului trecut o listă de jucători pe care intenționa să-i aducă numai niciunul dintre aceștia nu a mai ajuns. Inițial s-a încercat aducerea de jucători români numai că pretențiile financiare ale acestora erau cu mult mai mari față de oferta clubului. Ulterior, s-a apelat la străini dar unii au refuzat din start Botoșaniul pentru că este un oraș prea mic.

„Am văzut în vară sute de jucători, am discutat cu foarte mulți jucători români pe care îi cunoaștem, știam cu ce ne-ar putea ajuta. Nu am putut să le asigurăm salariile pe care le-au cerut. Am încercat să luăm jucători de la echipe clasate mai bine ca noi sau măcar din zona noastră. Am evitat să luăm jucători peste 28 de ani, am încercat să luăm jucători care au jucat în ultima perioadă și care nu vin cu obiective negative. Am vrut să creștem puțin mentalitatea grupului. Ni se făcea părul așa când auzeam nivelul salarial pe care îl vor. E aproape imposibil. Am luat jucătorii care s-au încadrat în planul tarifar, pe profilul construit și jucători care acceptă să vină într-un oraș fără mall. Nu unul, mulți din jucători au refuzat: Nu avem ce face în Botoșani. S-au gândit că nu au mall. Au întrebat unde e primul aeroport, care e distanța până la Iași, cum e drumul… Nu pot să cred că jucătorii ăia ne-ar fi putut ajuta. Am căutat și ieșim și noi un pic în evidență. Nu știu dacă e foarte bine dar am avut un plan și sunt convins că planul ăsta va ajunge la un capăt pozitiv. Nu se poate să nu reușești cu asemenea lot. E imposibil, e o chestie de timp”, a declarat Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad