Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: Nu cred că cineva poate să critice astăzi echipa noastră. Echipa a jucat fotbal

Published

on

FC Botoșani a ajuns pe loc de baraj dar Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, nu mai este la fel de acid în declarații cum era în trecut când echipa avea o serie de rezultate slabe.

Valeriu Iftime a mers în vestiar și i-a încurajat pe jucători și dă vina pe ghinion pentru lipsa de rezultate.

„Am văzut multă tristețe. Nu am pierdut decât un meci cu o echipă cu care am mai pierdut. Parcă nici nu se aliniază astrele cu noi. La fiecare meci am avut bară. Nu am fost o echipă slabă astăzi. Au fost mai buni ca noi. Am încurajat echipa. Campionatul e lung. Nu mai avem obiective să dărâmăm lume. Obiectivul nostru rămâne liga 1. Nu pleacă nimeni pentru că suntem în timpul campionatului. Poate mai vine un vârf de atac. Nu cred că cineva poate să critice astăzi echipa noastră. Am luat o bătaie cu 2-0. O să putem să facem același lucru în retur la ei. Eu nu văd o tragedie. Sunt îngrijorat, sunt trist dar mai mult nu pot să fac. Mai sunt meciuri, marți jucăm în cupă, apoi la Voluntari. Trebuie să adunăm puncte”, a spus Valeriu Iftime care a anunțat că are în continuare încredere în antrenorul Costel Enache:

„I-am încurajat pe jucători, l-am încurajat pe antrenor. Am nevoie de Costel. Costel poate scoate echipa. Nu este nicio ruptură între Costel și echipă. Echipa a jucat fotbal, am avut niște ocazii”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad