Connect with us

Sport

FC Botoșani – Concordia Chiajna 0-2. În hora RETROGRADĂRII. GALERIE FOTO

Published

on

După două deplasări consecutive la FC SB și Dunărea Călărași, FC Botoșani a revenit pe Municipal pentru meciul cu Concordia Chiajna. În această partidă s-au întâlnit două echipe în criză, două echipe aflate în partea de jos a clasamentului și care aveau mare nevoie de puncte.

Meciul începe cu o mare ocazie a gazdelor. Fabbrini îi pasează foarte bine lui Golofca dar acesta nu reușește să marcheze dintr-o poziție singur cu portarul. Dumitraș își încearcă șutul de la 30 de metri dar trimite mult peste poartă.

Același Dumitraș șutează din marginea careului dar Greab prinde. Ongenda execută o lovitură liberă de la 20 de metri, șutează pe poartă dar Greab respinge.

Oaspeții reușesc deschiderea scorului în minutul 32, în urma unei faze fixe. Gorobsov a centrat de pe stânga, Andrei Marc a reluat cu capul la colțul lung și îl învinge pe Ianos Brînză.

În minutul 45, oaspeții marchează din nou. Guessan a reluat cu capul din interiorul careului și scorul devine 0-2. Botoșănenii protestează vehement deoarece Pițian era căzut pe teren, arbitrul nu a oprit jocul iar Chiajna a marcat. În urma protestelor, centralul Lucian Rusandu l-a trimis în tribună pe antrenorul Costel Enache.

La pauză a intrat Miron în locul lui Pițian. În repriza secundă, oaspeții au făcut pasul înapoi, au fragmentat jocul iar FC Botoșani nu s-a mai apropiat de poarta lui Greab.

În minutul 68, FC Botoșani are o lovitură liberă de la 20 de metri. Dumitraș execută dar mingea lovește bara. Ongenda execută și el o lovitură liberă, mingea trece peste poartă iar scorul rămâne 0-2.

Pe finalul meciului, FC Botoșani a jucat cu două vârfuri dar intrarea lui Brekalo nu s-a văzut. În minutul 83, spectatorii au început să scandeze DEMISIA!

Partida se încheie cu victoria oaspeților iar FC Botoșani ajunge pe loc de baraj.

  • Costel Enache începe meciul cu juniorul Ianos Brânză în poartă
  • Concordia Chiajna a venit la Botoșani cu un nou antrenor. Dorinel Munteanu a semnat recent cu ilfovenii și încearcă să-i salveze de la retrogradare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad