Connect with us

Politica

Ponta lansează un atac la Federovici: „Rău este că apar o grămadă de Liviu Dragnea în județ, cu pantaloni sau cu fustă”

Published

on

Victor Ponta este într-un război cu Liviu Dragnea dar nu îi uită nici pe cei care i-au rămas loiali actualului lider PSD. În cadrul conferinței de presă, acesta a făcut referire la liderul PSD Botoșani fără a pronunța numele Doinei Federovici.

„Rău este că apar o grămadă de Liviu Dragnea în județ, cu pantaloni sau cu fustă, care cred că dacă au protecția lui Liviu Dragnea, pot să se comporte la fel. Mă refer în general. Dacă Dragnea poate face la București, nu face ședințe, ia decizii, își promovează apropiatele, înseamnă că pot să fac și eu la fel. Această teleormanizare începe să se întindă și să creeze efecte pe termen foarte lung”, a spus Ponta.

Întrebat dacă a avut vreo discuție cu Doina Federovici, Ponta a afirmat: „Nu știu dacă doamna Federovici este cel mai mare reformator al PSD. Nu am avut discuții”.

În plus, el a mai spus: „Nu o să-i primim alături de noi pe trădători, nici pe mincinoși, nici pe cei disperați după funcții. Nici pe cei care se duc la București și vând județul Botoșani doar ca să primească ei o funcție sau un avantaj. Asta e o lecție pe care am primit-o. La un moment dat iar o să se umple, o să vină toată lumea”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad