Connect with us

Evenimente

Tâlhar internat la Spitalul de Psihiatrie. „Era într-o stare de agitaţie şi nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor”

Published

on

Duminică, un bărbat de 24 de ani din comuna Corlăteni a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că în curtea locuinţei sale se află o persoană necunoscută.

Echipajul de poliţie ajuns la locul intervenţiei a identificat un tânăr de 20 de ani din comuna Dimăcheni. Acesta se afla într-o stare de agitaţie şi nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor. S-a procedat la încătuşarea sa şi conducerea la sediul secţiei de poliţie pentru audieri, ulterior fiind condus la Secţia de Neuropsihiatrie în vederea internării. Cu ocazia controlului corporal, asupra acestuia a fost identificată suma de 700 de lei şi un telefon mobil, fără cartelă.

În cursul zilei de ieri, un bărbat de 39 de ani a reclamat că tatăl său, în vârstă de 76 de ani, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că autorul tâlhăriei este tânărul de 20 de ani care a fost transportat la Psihiatrie. Acesta a pătruns în locuinţa bărbatului de 76 de ani din comuna Corlăteni, unde, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, a sustras un telefon mobil şi suma de 1.300 de lei.

Persoana vătămată şi-a recunoscut telefonul mobil, care fusese ridicat de poliţişti de la tânărul de 20 de ani, acesta fiindu-i restituit.

În prezent, tâlharul se află internat la Secţia de Neuropsihiatrie, pe numele său fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad