Connect with us

Evenimente

A pierdut banii la păcănele după care a distrus aparatul

Publicat

pe

Ieri, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale  au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 39 de ani din municipiul Botoşani.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri mecanice, pe fondul consumului de băuturi alcoolice precum şi a faptului că a pierdut o sumă de bani, a distrus un aparat de jocuri de noroc. Întrucât personalul unităţii a sesizat organele de poliţie cu privire la acest fapt,  bărbatul le-a adresat ameninţări cu acte de violenţă, având asupra sa şi un obiect tăietor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, ameninţare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, bărbatul fiind în prezent încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani.

Totodată, în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie pe:
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )