Connect with us

Politica

Dumitru Chelariu: „Proiectul PRO ROMÂNIA pentru județul Botoșani se bazează pe  oameni de calitate, profesioniști…”

Published

on

COMUNICAT. Partidul PRO ROMÂNIA Filiala Botoșani continuă crearea structurilor în teritoriu  și atragerea de noi membri, acțiuni ce se realizează cu ușurință datorită impresiei puternice pozitive asupra rezultatelor guvernării Victor Ponta care persistă și astăzi în rândul locuitorilor județului Botoșani.

Victor Ponta a fost singurul prim ministru român de după 1989 care a acordat o atenție specială județului Botoșani finanțând cu celeritate proiecte de infrastructură care să creeze dezvoltare economică și socială, precum modernizarea drumului Botoșani-Suceava, proiect realizat într-un timp record la un standard de calitate ridicat. De precizat că modernizarea drumului Botoșani – Târgu Frumos care era planificat pentru finanțare a fost abandonat după înlocuirea cabinetului Victor Ponta.  În materia bunei guvernări, guvernul condus de Victor Ponta rămâne un standard greu de egalat și depășit, fapt conștietizat de foarte mulți botoșăneni. Proiectul PRO ROMÂNIA pentru județul Botoșani se bazează pe  oameni de calitate, profesioniști care își propun ca județul Botoșani să își confirme renumele istoric de județ  ce a livrat României oameni cu o anvergură profesională și intelectuală de cea mai înaltă calitate. Botoșănenii merită proiecte de dezvoltare economico-socială a județului care să le facă viața mai ușoară și care să îi facă mândri de locurile natale.

Așteptăm pe toți cei care doresc dezvoltarea județului Botoșani să se alăture echipei Pro România și astfel, împreună cu Victor Ponta și echipa sa să demonstrăm că putem transforma România în bine!

Dumitru Chelariu, Coordonator județean PRO ROMÂNIA BOTOȘANI

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad