Connect with us

Politica

COMUNICAT. “TNL Altfel” : implicare, perseverență, performanță.

Published

on

Acestea sunt obiectivele urmărite de Tineretul Național Liberal în ediția din acest an a Școlii de Vară – “YOUth in Europe”, în cadrul căreia județul Botoșani a obținut Premiul Special de Popularitate la concursul de “Comunicare Politică”. 

Echipa formată din patru tineri liberali, Radu Lebădă- primvicepreședinte TNL-jud. Botoșani, Monica Răileanu- președinte TNL-mun. Botoșani, Mirabela Dumitriu și Gabriel Bunescu- vicepreședinți TNL- jud. Botoșani au pus bazele unui proiect menit să cuprindă cele mai originale și creative idei de campanie, în contextul apropierii  alegerilor europarlamentare. Ideile, sloganele politice, afișele gândite și create de tinerii liberali din toată țara care au participat la concurs vor fi preluate și utilizate în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Școala de Vară a Tineretului Național Liberal își propune să aibă un rol educativ, profesionalizarea membrilor TNL fiind unul dintre principalele obiective. Astfel că delegația tinerilor botoșăneni s-a alăturat celor peste 800  de tineri liberali din toată țara, participând la dezbaterile și workshop-urile ce s-au desfășurat la Saturn (Constanța), în perioada 6-9 septembrie.

Ludovic Orban, președintele PNL,  europarlamentarul Siegfriend Mureșan, Robert Sighiartău, secretar general PNL, Raluca Turcan, primvicepreședinte PNL, Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, Mara Mareș, președinte TNL sunt câțiva dintre liderii care le-au vorbit tinerilor liberali despre importanța implicării lor în politică, despre importanța Partidului Național Liberal în familia europeană, despre România și Uniunea Europeană din perspectiva alegerilor europarlamentare 2019.

Totodată, unul dintre vechii jurnaliști ai țării, care momentan activează în mediul online, Lucian Mîndruță, le-a vorbit tinerilor liberali despre mass-media în era “fake news” și despre cum trebuie abordate temele de interes național în așa fel încât tinerii politicieni să se diferențieze pe scena politică și pe scena publică, din punctul de vedere al subiectelor de presă și a modului în care sunt percepuți de românii cu drept de vot.

În contextul politic și economic actual, suntem datori cu toții să ne dedicăm resursele unor cauze sincere și corecte care să readucă România în rândul statelor Europene. Suntem încrezători că doar prin pregătire și doar prin munca de echipă între politicieni și cetățeni, deopotrivă, putem realiza lucruri extraordinare pentru țară.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad