Connect with us

Administratie

16 milioane de lei au intrat în conturile Primăriei Botoșani. VEZI ce vor face cu banii

Published

on

Bugetul de dezvoltare al municipiului Botoșani aproape s-a dublat. În conturile Primăriei Botoșani au intrat peste 16 milioane de lei.

În urmă cu câțiva ani, Primăria Botoșani a primit o corecție financiară de peste 16 milioane de lei, la proiectul de termoficare. Banii au fost plătiți iar ulterior s-au făcut demersuri pentru recuperarea banilor.

„În bugetul municipiului Botoșani au intrat 16.165.397 lei, bani pe care i-am primit de la Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Fondurilor Europene. Este vorba de acei bani pe care i-am plătit aiurea, pe o corecție financiară. Am făcut o serie de demersuri ulterioare și bugetul municipiului este mai bogat cu peste 16 milioane de lei pe care îi distribuim la dezvoltare și investiții. Anul acesta am avut în buget în jur de 20 de milioane la investiții”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Acești bani vor fi folosiți pentru cofinanțarea la proiectele PNDL2, asigurarea utilităților la cartierul ANL de pe Șoseaua Iașiului 9 milioane de lei plus o serie de proiecte mai mici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad