Connect with us

Sport

PERFORMANȚĂ. Două botoșănence pe podium la naționalele de box. Una va reprezenta România la Europene

Published

on

CS Botoșani revine în elita boxului românesc. Două fete antrenate de Larisa Roșu au reușit o mare performanță la Campionatul Național și Cupa României, competiții care au avut loc în urmă cu o săptămână.

În perioada 26 august – 2 septembrie, două sportive legitimate la CS Botoșani și antrenate de Larisa Roșu, au participat Campionatul Național de box feminin. La categoria 60 kg, Ecaterina Danileț a câștigat medalia de aur. De asemenea, sportiva botoșăneană a cucerit și Cupa României la aceeași categorie, ea fiind convocată în lotul pentru Campionatul European, competiție programată să aibă loc în perioada 8-17 octombrie în Rusia. Ecaterina Danileț nu este la prima performanță în boxul românesc. În 2016 a cucerit Cupa României și titlul național, în 2017 s-a clasat pe primul loc la Cupa României și pe doi la naționale iar anul acesta a reușit să fie din nou cea mai bună sportivă din România la categoria 60 kg.

Tot la aceeași competiție, Cristina Aciobăniței (categoria 51 kg) s-a clasat pe locul doi atât la Cupa României cât și la Campionatul Național de box feminin. Cristina Aciobăniței practică boxul de șase ani, este multiplă campioană națională iar cea mai bună clasare internațională este locul 5 la Campionatul European.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad