Connect with us

Sport

Diego Fabbrini și Lossemi Karaboue au fost legitimați. „Vor putea juca în meciul cu Călărași”

Published

on

FC Botoșani a mai bifat încă două achiziții. Este vorba de italianul Diego Fabbrini și francezul Lossemi Karaboue, doi jucători de profil ofensiv, aduși să rezolve problemele din atacul echipei FC Botoșani.

Potrivit oficialilor clubului FC Botoșani, Diego Fabbrini a semnat pe un an iar Lossemi Karboue pe doi ani.

„Am semnat atât cu Fabbrini cât și cu Lossemi Karabue. Ambii au trecut vizita medicală și au fost deja legitimați. Cei doi vor putea juca în meciul de la Călărași. Decizia îi va aparține antrenorului Costel Enache dar important este că i-am legitimat și vor fi soluții”, a spus Cătălin Anton, președintele clubului FC Botoșani.

Diego Fabbrini (28 ani) este un atacant italian care poate juca atât în bandă cât și vârf. Printre echipele la care a jucat se numără Empoli, Palermo, Watford, Birmingham, Middlesbrough și Real Oviedo. Are 30 de meciuri și trei goluri în Serie A și 12 meciuri în Europa League. De asemenea, are 12 meciuri și un gol la naționala de tineret a Italiei și o selecție la naționala de seniori a Italiei. În 2013, Fabbrini era cotat la 2,8 milioane de euro.

Lossemi Karaboue (30 ani) a fost în lotul formației Olymp. Lyon. A mai jucat Nancy, Troyes și Valenciennes. Are 106 meciuri în  Ligue 1 și 4 goluri marcate.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad