Connect with us

Administratie

Luna aceasta încep lucrările la baza sportivă din Stăuceni

Published

on

Primăria comunei Stăuceni a finalizat documentația pentru baza sportivă care urmează a fi amenajată în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.

Potrivit protocolului semnat, Primăria Stăuceni va pune la dispoziție o suprafață de teren după care FRF va veni cu covorul sintetic pe care îl va monta. Lângă terenul sintetic, va fi amenajat încă un teren cu gazon iar anul viitor se intenționează realizarea a încă două terenuri de dimensiuni mai mici.

„Noi încercăm să construim o bază sportivă și nu doar unteren sintetic. Terenul sintetic va fi realizat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal. Vrem să amenajăm și un teren cu iarbă naturală plus două terenuri de minifotbal, unul cu gazon și unul sintetic. Va fi o bază sportivă”, ne-a spus Cozmin Epuraș, viceprimarul comunei Stăuceni. În plus, se vor construi vestiare, o tribună și va fi montată o instalație de nocturnă. Această bază sportivă va fi realizată la aproximativ 7 kilometri de municipiul Botoșani și va putea fi utilizată de echipele clubului FC Botoșani, de echipa locală din Stăuceni și de către Asociația Județeană de Fotbal.

Echipă de fotbal la Stăuceni

Vara aceasta a fost reînființată echipa de fotbal a comunei Stăuceni. Aceasta fost înscrisă în Liga a V-a și își va juca meciurile de pe teren propriu în noua bază sportivă.

„Cred de vreo 8-10 ani nu mai este echipă de fotbal la Stăuceni. Am reînscris echipa în Liga a V-a și încercăm să avem din nou fotbal la Stăuceni. Problema este că sunt puțini tineri în comună. Nu am avut norocul ca un profesor de sport din comună să se ocupe de echipă. În schimb, s-a implicat profesorul de sport de la Blândești. La ora actuală, nici nu cunosc profesorii de sport din comună. Niciunul dintre profesorii de sport pe care i-am avut nu s-au implicat”, a precizat viceprimarul comunei Stăuceni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad