Connect with us

Evenimente

GAȘCA ZURLI revine la Botoșani cu un nou spectacol

Published

on

Gașca Zurli revine în această toamnă la Botoșani cu un nou spectacol. După succesul din toamna trecută și din primăvara acestui an, Gașca Zurli a inclus din nou Botoșaniul pe lista orașelor în care vor susține un spectacol.

Gașca Zurli a programat pentru luna octombrie turneul național “PUTEREA CORNETELOR”, urmând să ajungă în 11 orașe din țară, printre care Botoșani.

„Gata! S-au pus în vânzare biletele pentru TURNEUL NAȚIONAL “PUTEREA CORNETELOR”. Gașca Zurli prezintă în premieră națională spectacolul “Puterea Cornetelor” 🔝 În luna Octombrie ajungem în 11 orașe din România. Găsiți pe site toooate detaliile, orașele în care ajungem, locațiile.  💓 💓 💓Toamna aceasta facem România să zâmbească!  😊 😊 😊 Anunțați-vă prietenii, ne vedem cu zâmbetul pe buze, în sălile de spectacol”, este mesajul postat pe pagina de facebook a trupei.

Turneul începe la Timișoara unde vor fi două spectacole pe 4 și 5 octombrie. Pe 15 octombrie Gașca Zurli ajunge la Botoșani pentru spectacolul de la Sala Polivalentă, programat să înceapă la ora 19.00. În Moldova vor mai fi două spectacole, pe 16 octombrie la Piatra Neamț și 17 octombrie la Bacău. Prețul biletelor va fi între 45 lei și 150 lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad