Connect with us

Sport

Două transferuri pe ultima sută de metri. Un italian și un francez vin la FC Botoșani VIDEO

Published

on

Conducerea clubului FC Botoșani s-a înțeles cu încă doi jucători care urmează să semneze contractele. Este vorba de un italianul Diego Fabbrini și francezul Lossemi Karaboue.

„Mai vin doi jucători. Este vorba de italianul Fabrini și un francez. Ambii sunt jucători ofensivi, de bandă sau al doilea vârf. Sper să fie ok. Mai aveam nevoie de doi jucători și poate în pauza asta reușesc să se integreze. În seara asta vom juca cu ce avem. Sper să facă un meci bun pentru că e prima dată când văd în direct un meci Steaua, în deplasare”, a spus Valeriu Iftime.

Diego Fabbrini (28 ani) este un atacant italian care poate juca atât în bandă cât și vârf. Printre echipele la care a jucat se numără Empoli, Palermo, Watford, Birmingham, Middlesbrough și Real Oviedo. În urmă cu două zile și-a reziliat contractul cu Birmingham și urmează să ajungă la Botoșani pentru vizita medicală și pentru a semna contractul. Are 30 de meciuri și trei goluri în Serie A și 12 meciuri în Europa League. De asemenea, are 12 meciuri și un gol la naționala de tineret a Italiei și o selecție la naționala de seniori a Italiei. În 2013, Fabbrini era cotat la 2,8 milioane de euro.

Lossemi Karaboue (30 ani) a fost în lotul formației Olymp. Lyon. A mai jucat Nancy, Troyes și Valenciennes. Are 106 meciuri în  Ligue 1 și 4 goluri marcate.

Cătălin Anton, președintele clubului FC Botoșani, ne-a spus că s-a înțeles cu cei doi jucători și că îi așteaptă la pregătire.  Diego Fabbrini și Lossemi Karaboue vor ajunge marți la Botoșani, vor efectua vizita medicală, după care vor semna contractele.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad