Connect with us

Politica

ATAC la senatoare. Un primar PNL s-a hotărât să facă opoziție

Published

on

Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni și totodată secretarul general al PNL Botoșani, s-a hotărât să facă opoziție și a ieșit la atac. Prima țintă a fost chiar liderul PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici.

Redăm mai jos comunicatul trimis de Cătălin Rotundu

Tupeul unor oameni politici cu caracter mediocru!!!

Un senator de Botoșani încearcă prin tertipuri josnice și mizerabile să ascundă adevărata gaură neagră în care a băgat țara Dragnea și aghiotanții lui analfabeți. Solicit doamnei senator să încerce să fie cât de cât responsabilă pentru afirmațiile pe care le face față de un președinte de stat și să pună mâna să învețe legislație.

Să nu încerce să-și facă județul de râs doar prin simpla dorință de a ieși în față ca un cocoș. Doamna senator v-ați grăbit să aruncați cu bani în stânga și în dreapta pentru ca o parte din oameni să vă iubească și să vă voteze, dar nu ați luat în calcul că incompetența doare și nu ați înțeles că pentru a da este necesar să ai și de unde lua.

Ați dat bani și vreți să mai dați bani pentru pensii speciale celor care vă pupă mâna și care multiplică mesajele mincinoase ale PSD. Ați umplut ministerele cu oameni din Teleorman cărora le dați salarii de sute de mii de lei doar pentru că-l iubesc pe Dragnea.

În schimb, i-ați terminat cu zile tocmai pe cei care aduc bani la bugetul de stat, pe cei care muncesc zi de zi în fabrici, pe șantier și pe ogoare pentru a-și asigura traiul zilnic. Sistemul privat și angajații din acest sector sunt exact cei care plătesc lună de lună impozitele și dările la stat pentru ca dumneavoastră să aveți bani nu pentru plata sub diferite forme a mitei electorale, ci pentru dezvoltarea economică a României.

Vă dau doar câteva exemple despre starea de fapt din județul Botoșani: – spitalele au datorii și nu au medicamente – drumurile județene sunt pline de gropi dar tot spuneți că le veți repara „la anul” – 90% din firmele care lucrează în domeniul construcțiilor și-au declarat falimentul sau au intrat în insolvență

– școlile nu mai specializează forța de muncă calificată (instalatori, electricieni, mecanici etc.)

– agricultura, în special zootehnia, se confruntă cu o lipsă acută de muncitori.

– instituții ca Nova Apaserv sunt pline de angajați pe criterii politice (agenți electorali) și nu mai are cine interveni la o avarie în județ

– profesioniștii și specialiștii sunt eliminați din posturilor lor pentru a da un semnal că nu se încadrează în soluțiile „tehnice” ale camarilei de partid din cadrul PSD

– agenții economici sunt sufocați de controale și presiuni făcute de directorii incompetenți ai diverselor instituții de stat care primesc zilnic ordine de a executa pe unul sau pe altul

Aș putea continua cu multe alte exemple dar mă opresc aici deocamdată. Treziți-vă!!!

Nu-i omorâți pe toți cei ce văspun adevăruri, analizați, vedeți ce este de făcut și faceți! Nu vă mai comportați asemeni unor slugi față de cei de la București, ci luați problemele Botoșaniuluiîn serios și găsiți soluții! Nu căutați vinovați în altă parte, arătând cu degetul spre alții!

Acesta este un comportament a oamenilor mici, fără educație și fără responsabilități. Guvernați și dați banii promiși oamenilor, nu căutați scuze și vinovați. Jos mâinile de pe justiție!!! Nu vă mai bateți joc de oamenii care lucrează în străinătate și care aduc bani foarte mulți la bugetul de stat!

Rezultatul faptelor dumneavoastră se va vedea și mai bine la vot! Nu omorâți românii și România asemeni unor mari ticăloși care, de-a lungul istoriei, și-au omorât conducătorii buni și vrednici! Nu din cauza lui Klaus Iohannis România se află în această situație economică dezastruoasă, ci din cauza incompetenței voastre. Și acum vă este rușine să vă uitați la ceea ce ați ajuns și la ceea ce ați făcut acestei țări în ultimii 6 ani de zile!

Cătălin Rotundu, secretar general al PNL Botoșani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad