Connect with us

Sport

FC Botoșani – Sepsi Sf. Gheorghe 0-0 GALERIE FOTO

Published

on

Fără victorie în ultimele trei meciuri, FC Botoșani are obiectiv obținerea celor trei puncte în partida de astăzi împotriva formației Sepsi Sf. Gheorghe. În cinci etape, echipa lui Costel Enache a acumulat doar șase puncte.

Începutul meciului a fost unul foarte slab, de nivelul eșalonului secund, cu două echipe care nu au fost în stare să lege mai mult de două pase. Primul șut spre poartă le-a aparținut oaspeților dar I. Fulop trimite alături. În minutul 11, Eugen Neagoe este nevoit să facă prima schimbare. Velev a părăsit terenul după un duel cu Oaidă. În locul lui Velev a intrat Karnitski.

După vreo 20 de minute de fotbal modest, gazdele au încercat să iasă la joc dar Chitoșcă și Roman nu nimeresc poarta celor de la Sepsi. În minutul 30, Hervin Ongenda are șansa deschiderii scorului dar goalkeeperul oaspeților se opune. Cinci minute mai târziu este rândul oaspeților să-și treacă în cont o ocazie bună de gol. Simonovski reia cu capul din interiorul careului dar Eduard Pap respinge în corner.

Finalul primei reprize a aparținut oaspeților dar jucătorii lui Neagoe nu reușesc să-i dea emoții lui Pap iar la pauză era 0-0.

FC Botoșani începe în atac partea secundă. Ongenda execută un corner de pe stânga, Burcă reia cu capul dar mingea lovește bara și ajunge la Oaidă care cade în careu. Botoșănenii solicită penalty dar centralul Horia Mladinovici face semn ca jocul să continue.

În minutul 55 Chitoșcă reia din marginea careului dar mingea trece peste poarta lui Niczuly. Șase minute mai târziu, Roman șutează de la 20 de metri dar nici el nu nimerește poarta. Oaidă își încearcă și el șutul dar trimite mult pe lângă poartă.

Oaspeții echilibrează jocul și în minutul 76 Simonovski reia cu capul puțin peste poarta lui Pap. Enache i-a aruncat în luptă pe Brekalo, Corban și E. Papa dar jocul botoșănenilor nu s-a schimbat.  Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad