Connect with us

Economic

Startup Activator –  finanțări nerambursabile de 160.000 lei

Published

on

Consiliul National pentru Întreprinderi Private Mici si Mijlocii din Romania in parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est si Consiliul Județean Neamț organizează, în cadrul proiectului Startup  Activator POCU/82/3/7/105020, un curs gratuit de competențe antreprenoriale, ce poate aduce participanților o finanțare nerambursabilă de 160.000 lei.

Cursul se va desfășura în municipiul Botoșani, în prima jumătate a lunii septembrie și va avea o durată de 40 de ore (în 5 zile de weekend). Participanții la curs vor dobândi competente necesare scrierii unui plan de afaceri, surse de finantare, elaborarea de strategii de marketing.

„Startup Activator” își propune încurajarea antreprenoriatului prin susținerea înființării de întreprinderi cu profil non agricol în zona urbană din Regiunea Nord-Est. Prin proiect vor fi selectate 500 de persoane din regiune (angajați, persoane care au o afacere, șomeri, persoane inactive, studenți), care vor participa la cursuri gratuite de dezvoltare a competențelor antreprenoriale și care vor avea posibilitatea să participe la un concurs de planuri de afaceri în urma căruia primele 75 de planuri, în ordinea punctajului obținut la evaluare, vor fi finanțate cu 160.000 lei fiecare (finanțare 100% nerambursabilă).

Proiectul Startup Activator este finanțat din Fondul Social European prin Programul Capital Uman 2014-2020 și implementat în Regiunea Nord-Est în perioada ianuarie 2018 – ianuarie 2021. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesați www.startup-activator.ro

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad