Connect with us

Sport

FC Botoșani va avea echipă în Liga a III-a. Va juca la Dorohoi

Published

on

Federația Română de Fotbal a aprobat cererea clubului FC Botoșani de a înscrie echipa satelit în eșalonul trei. Decizia a fost comunicată clubului FC Botoșani astăzi la prânz, cu aproximativ 24 de ore înaintea startului campionatului.

FC Botoșani va lua locul echipei Gauss Bacău, promovată în Liga a III-a în urma barajului jucat împotriva formației Avântul Albești.

„Ia act de cererea de retragere a clubului ACS Gauss Bacău și aprobă completarea locului vacant astfel apărut cu echipa a doua a clubului FC Botoșani conform solicitării acestuia. Ca urmare a celor anterior menționate constată dezafilierea de drept a clubului ACS Gauss Bacău. În ceea ce privește echipa a doua a clubului FC Botoșani aceasta va fi înscrisă în seria 1 a Ligii 3, ediția 2018-2019 și va prelua programul clubului retras”, se precizează în hotărârea Comitetului de Urgență a FRF.

În prima etapă, FC Botoșani ar fi trebuit să joace pe teren propriu împotriva formației Foresta Suceava. Cum decizia s-a luat cu 24 de ore înaintea startului campionatului, clubul FC Botoșani a solicitat amânarea acestui meci.

Cătălin Anton, președintele clubului FC Botoșani, spune că echipa a doua va juca meciurile de pe teren propriu la Dorohoi iar antrenamentele se vor fac în Botoșani. În zilele următoare se va stabili staff-ul tehnic și lotul de jucători.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )