Connect with us

Sport

Eduard Florescu a semnat cu FC Botoșani și are șanse să debuteze luni

Published

on

Mijlocașul ofensiv Eduard Florescu (21 ani) a fost legitimat de FC Botoșani și sunt șanse mari să fie inclus în lotul pentru meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Fost jucător la Mioveni, Florescu a semnat cu Viitorul Constanța dar aventura la echipa lui Hagi a fost foarte scurtă. Între timp, el a primit o ofertă de la FC Botoșani și spune că este pregătit să joace în partida cu Sepsi.

„Am venit aici să fac o treabă cât mai ună și să ajut Botoșaniul. Am avut de ales între Mioveni și Botoșani. am ales Liga1, Botoșaniul este o echipă bună a campionatului. Este un lot ok, colegii m-au primit foarte bine, este un grup unit. Sunt sută la sută pregătit și nerăbdător să joc. Mă antrenez cât mai bine iar dacă mister o să considere că sunt pregătit sută la sută, o să intru”, a spus Eduard Florescu care așteaptă meciurile cu Viitorul pentru a-și lua revanșa.

„Așa a fost să fie, am respectat decizia staff-ului de acolo și tot răul spre bine. Am ajuns aici. Am dorință de revanșă”, a mai spus Florescu.

Eduard Florescu și-a făcut junioratul la FC Argeș după care a evoluat pentru CS Mioveni, în Liga a II-a. În precedentul sezon a jucat în 26 de meciuri, 24 în campionat și 2 în Cupa României, a marcat 5 goluri și a dat 5 pase de gol.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )