Connect with us

Sport

Absențe importante înaintea meciului cu Sepsi. Trei jucători de bază vor lipsi

Published

on

FC Botoșani are absențe importante înaintea meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe, programat să se dispute luni, începând cu ora 18.00. Antrenorul Costel Enache nu se va putea baza pe trei titulari și va fi nevoit să facă schimbări în primul 11.

Fundașul George Miron și atacantul Lorand Fulop sunt accidentanți și în mod cert ratează meciul de luni. De asemenea, fundașul dreapta Andrei Dumitraș este suspendat ca urmare a cartonașului roșu încasat în urmă cu două etape.

„George Miron e în continuare cu probleme. A avut ceva probleme la genunchi înaintea jocului de la Iași. Am încercat să forțăm lucrurile dar se pare că nu a fost o idee bună. Durerile au apărut și sunt mai agresive în acest moment. A făcut ceva tratament, ieri a fost și a făcut o terapie la Iași. Face antrenament separat și e destul de greu să-l avem la meciul cu Sepsi”, a spus Costel Enache.

În cazul lui Lorand Fulop, lucrurile sunt mai complicate. El a plecat la București pentru mai multe investigații urmând ca medicii să decidă dacă va trebui operat.

„Merge din nou la un control la București. Sperăm că o să vină cu vești bune sau cu rezolvări rapide pentru că în continuare are probleme cu genunchiul. A mers la București ca să luăm cele mai bune decizii, decizii care să fie aplicabile imediat”, a mai spus Corel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad