Connect with us

Sport

C. Șfaițer despre venirea lui Mihai Roman la Botoșani: „L-am legitimat foarte repede ca să nu-l pierdem”

Published

on

Cel care a insistat pentru aducerea lui Mihai Roman la FC Botoșani a fost Cornel Șfaițer, fostul președinte al clubului. Îl cunoștea pe Mihai încă din perioada în care juca la Suceava și după o primă tentativă nereușită, în vara anului 2016 l-a convins să semneze cu FC Botoșani.

„Îl cunosc pe Mihai de foarte mult timp. L-am dorit la echipă și am fost foarte aproape să-l luăm înainte de a pleca la FC Brașov. Am urmărit parcursul lui. A avut evoluții excelente cu Răzvan Lucescu antrenor, atât la Brașov cât și la Rapid. A fost la echipa națională. Îmi aduc aminte de meciul de la Paris când a jucat Mihai, acel 1-1. La Toulouse a început excelent, era titular, a marcat dar a avut ghinion cu acele accidentări. În vara lui 2016 s-a ivit oportunitatea să lucrăm împreună. Nu era hotărât să vină, mi-a spus că rămâne doar dacă reușește să facă față la pregătire. L-am legitimat foarte repede ca să nu-l pierdem. Aveam încredere că poate fi un jucător de mare ajutor pentru FC Botoșani și nu m-am înșelat”, ne-a spus Cornel Șfaițer.

Fostul președinte al FC Botoșani este convins că Mihai Roman va face față la FC SB și că nu îi va da posibilitatea lui Gigi Becali să-l critice.

„Este un profesionist desăvârșit, un tip care nu face rabat la efort. A fost în creștere de la meci la meci. Este un tip foarte echilibrat, un tip cu mult bun simț și mi-aș dori enorm să aibă un sezon sau chiar două la FC SB. Ar conta mult pentru CV-ul lui. Pentru FC Botoșani este o pierdere dar asta a fost înțelegerea încă de când a venit, să poată pleca dacă va avea o oportunitate. El a fost în vizorul mai multor echipe din Liga 1 dar acum a fost o provocare pentru el și o ofertă de nerefuzat. Sunt convins că Mihai va fi foarte determinat și nu o să poată comenta cineva. Important este să fie sănătos”, a mai spus Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad