Connect with us

Sport

C. Șfaițer despre venirea lui Mihai Roman la Botoșani: „L-am legitimat foarte repede ca să nu-l pierdem”

Published

on

Cel care a insistat pentru aducerea lui Mihai Roman la FC Botoșani a fost Cornel Șfaițer, fostul președinte al clubului. Îl cunoștea pe Mihai încă din perioada în care juca la Suceava și după o primă tentativă nereușită, în vara anului 2016 l-a convins să semneze cu FC Botoșani.

„Îl cunosc pe Mihai de foarte mult timp. L-am dorit la echipă și am fost foarte aproape să-l luăm înainte de a pleca la FC Brașov. Am urmărit parcursul lui. A avut evoluții excelente cu Răzvan Lucescu antrenor, atât la Brașov cât și la Rapid. A fost la echipa națională. Îmi aduc aminte de meciul de la Paris când a jucat Mihai, acel 1-1. La Toulouse a început excelent, era titular, a marcat dar a avut ghinion cu acele accidentări. În vara lui 2016 s-a ivit oportunitatea să lucrăm împreună. Nu era hotărât să vină, mi-a spus că rămâne doar dacă reușește să facă față la pregătire. L-am legitimat foarte repede ca să nu-l pierdem. Aveam încredere că poate fi un jucător de mare ajutor pentru FC Botoșani și nu m-am înșelat”, ne-a spus Cornel Șfaițer.

Fostul președinte al FC Botoșani este convins că Mihai Roman va face față la FC SB și că nu îi va da posibilitatea lui Gigi Becali să-l critice.

„Este un profesionist desăvârșit, un tip care nu face rabat la efort. A fost în creștere de la meci la meci. Este un tip foarte echilibrat, un tip cu mult bun simț și mi-aș dori enorm să aibă un sezon sau chiar două la FC SB. Ar conta mult pentru CV-ul lui. Pentru FC Botoșani este o pierdere dar asta a fost înțelegerea încă de când a venit, să poată pleca dacă va avea o oportunitate. El a fost în vizorul mai multor echipe din Liga 1 dar acum a fost o provocare pentru el și o ofertă de nerefuzat. Sunt convins că Mihai va fi foarte determinat și nu o să poată comenta cineva. Important este să fie sănătos”, a mai spus Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )