Connect with us

Administratie

A doua ediție a Festivalului Ioan Cobâlă a adunat pe aceeași scenă formații din România, Basarabia și Ucraina FOTO&VIDEO

Published

on

Primăria și Consiliul Local Păltiniș au organizat astăzi a doua ediție a Festivalului Internațional Ioan Cobâlă, un festival la care au participat formații din trei țări. A fost un maraton folcloric iar oamenii prezenți au avut ocazia să vadă artiști bine pregătiți.

Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, a decis în urmă cu patru ani să organizeze un festival internațional la care să invite formații din România, Republica Moldova și Ucraina. Inițial, a fost Festivalul Internațional Dan Decebal Chitic iar de anul trecut este Festivalul Internațional Ioan Cobâlă.

„Suntem la a doua ediție a Festivalului Internațional Ioan Cobâlă. În total suntem la a patra ediție a festivalului internațional. Primele două ediții au fost sub patronajul lui Dan Decebal Chitic. Am dus mai departe tradiția prin acest festival dedicat maestrului Ioan Cobâlă, o somitate a cântecului popular românesc. Anul acesta au fost mult mai mulți participanți. Numele Ioan Cobâlă atrage. Vin formații din ce în ce mai bune. Am ținut ca în cadrul festivalului să concerteze și Lucica Păltineanu, consăteanca noastră. Eu vreau să duc acest festival mai departe, adună lume bună și mai trebuie să ne mai și întâlnim. Nu doar politică, muncă, dezbinare, ură. La aceste festivaluri, politica nu își are locul. Am prezentat oamenii politici ca pe niște colaboratori și nu ca oameni politici”, ne-a spus Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad