Connect with us

Administratie

Un primar a oferit mici și bere tuturor oamenilor veniți la ziua comunei. Copiii au avut acces gratuit la spațiile de joacă FOTO&VIDEO

Published

on

Un primar a decis să le facă o surpriză tuturor oamenilor care au venit la ziua comunei. Din banii personali, el le-a oferit cetățenilor mici și bere iar copiii au avut acces gratuit la spațiul de joacă, au fost pictați pe față și au participat la diverse activități.

Primăria și Consiliul Local Manoleasa au organizat ieri ziua comunei, un eveniment care a adunat câteva sute de oameni la baza sportivă din localitate. Primarul Cristinel Aroșculesei a păstrat tradiția ultimilor ani și din nou a fost unul din principalii sponsori ai evenimentului. A oferit oamenilor prezenți mici și bere iar pentru copii a pregătit mai multe surprize. Aceștia au avut accesul gratuit la spațiul de joacă, au fost pictați pe față și au participat la mai multe activități organizate de Clovnicika Floricika.

Ziua comunei nu se putea organiza fără un spectacol. Pe scena amplastă în incinta bazei sportive au urcat Ansamblul Plăieștii din Republica Moldova, Vasile Muraru și Valentina Fătu, Celia, Alexandra Plămadă, Carmen Cornaci, Andra Netedu și alți câțiva artiști.

„Este o zi importantă în comuna noastră. De când sunt primar, în fiecare an am organizat acest eveniment. Lumea trebuie să se mai și distreze. Din partea mea, le dau tuturor cetățenilor care vin, mici, bere. Copii au gratuit la tobogane, spațiu de joacă. Sponsorizarea este din partea mea personală. Avem un spectacol pe cinste. Avem Ansamblul Plăieșii, Vasile Muraru, Celia”, ne-a spus Cristinel Aroșculesei.

De la eveniment nu au lipsit politicienii. O parte dintre parlamentarii social democrați, împreună cu președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani au fost prezenți și le-au vorbit oamenilor despre proiectele din zona Manoleasa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad