Connect with us

Economic

Șansă pentru tinerii din Botoșani. 160.000 de lei pentru deschiderea de mici afaceri

Published

on

Vrei sa iti deschizi propria afacere dar nu știi cum? Ai nevoie de o finanțare de 160.000 lei, 100% nerambursabila? Vrei sa știi sa faci un plan de afaceri?

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est și Consiliul Județean Neamț implementează proiectul „Startup Activator”, proiect finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, care își propune încurajarea antreprenorialului prin susținerea înființării de întreprinderi cu profil non agricol în zona urbană din Regiunea Nord-Est.

Vă invităm la un curs gratuit de competente antreprenoriale se va desfășura în municipiul Botoșani, în cea de a doua jumătate a lunii august și va avea o durată de 40 de ore (în 5 zile de weekend).

Dacă doriți să fiți printre cele 500 de persoane (angajați, persoane care au o afacere, șomeri, persoane inactive, studenți) din regiune care vor participa la cursuri gratuite de dezvoltare a competentelor antreprenoriale și care vor avea posibilitatea să participe la un concurs de planuri de afaceri în urma căruia primele 75 de planuri, în ordinea punctajului obținut la evaluare, vor fi finanțate cu 160.000 lei fiecare (finanțare 100% nerambursabilă), vă rugăm să accesați www.startup-activator.ro

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad