Connect with us

Sport

Costel Enache: „Aș vrea o dată să pot spune lucrurilor pe nume”

Published

on

FC Botoșani a avut un început bun de campionat, cu șase puncte în primele patru etape, în condițiile în care a jucat cu trei echipe care în sezonul trecut au evoluat în play-off. Echipa pregătită de Costel Enache nu are nicio înfrângere deși a jucat în deplasare cu CFR Cluj și CSU Craiova.

Cu toate acestea, tehnicianul botoșănean are o nemulțumire. El este deranjat de atitudinea pe care o au arbitri față de jucători și antrenori  și de faptul că există o categorie de oameni care nu plătesc atunci când greșesc.

„Rămân cu amărăciunea asta că parcă noi suntem prea mici pentru fotbal. Nu găsim așa un mod de a ne apropia. Nu aș vrea să comentez pentru că amenda e foarte mare. Aș vrea o dată să pot spune lucrurilor pe nume. Toți cei din fotbal recunoaștem că greșim, jucători, antrenori, conducători. Doar o singură categorie nu. Dacă tot facem parte din același fenomen, aș vrea să avem același mod de a analiza lucrurile. De foarte multe ori înțelegem arbitrii că sunt puși într-o situație de a decide o fază foarte dubioasă pe care noi dacă o revedem de zece ori nu știm să dăm o decizie. Suntem oameni, putem greși. Aștept momentul în care toți să ne recunoaștem greșelile. Se pare că unii suntem muritori de rând iar ceilalți stăpânii fenomenului”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )