Connect with us

Evenimente

20.000 de pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră

Published

on

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de responsabilitate, 20.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare totală de 185.840 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

În data de 05 august a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti – I.T.P.F. Iași, în baza unor informaţii, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 08.20, polițiștii de frontieră au descoperit la malul râului Prut, pe direcţia localităţii de frontieră Damideni, într-un lan de porumb, mai multe colete cu țigări.

În urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 400.000 ţigarete (20.000 de pachete cu ţigări), în valoare totală de aproximativ 185.840 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracţională.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad