Connect with us

Evenimente

Accident provocat de un tânăr beat, fără permis și care conducea o mașină împrumutată

Published

on

La data de 29.07.2018 poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe un drum comunal din localitatea Havârna se află un autoturism avariat.

Din verificările efectuate s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din aceeaşi localitate, a condus pe raza localităţii Havârna un autoturism încredinţat de un consătean de 20 de ani, iar pe timpul deplasării a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe marginea drumului public. În  urma impactului a rezultat avarierea ambelor vehicule.

Din cercetări a reieşit faptul că tânărul de 21 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, el a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Totodată, persoana care i-a încredinţat autoturismul este cercetată pentru comiterea infracţiunii de încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad