Connect with us

Sport

FC Botoșani – Hermannstadt 2-0. Dumitraș și Roman 2 aduc trei puncte GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-0 în fața formației Hemannstadt, în primul meci disputat pe teren propriu, în acest sezon. Cele două goluri au fost marcate de Andrei Dimitraș și Mihai Alexandru Roman, în urma unor cornere executate de Mihai Roman. La FC Botoșani au debutat Hervin Ongenda și Enriko Papa, primul impresionând încă de la prima atingere a mingii.

Costel Enache a început meciul în aceeași formulă ca la Cluj, cu Roman1, Fulop, Golofca și Roman2 în atac. Prima șansă de gol a aparținut gazdelor, în minutul 2. Roman 1 a executat un corner de pe dreapta, Fulop a reluat cu capul dar mingea a trecut mult pe lângă poartă.

Oaspeții își arată primele intenții ofensive, Bogdan Rusu șutează din marginea careului dar trimite pe lângă poartă. În minutul 18, Pîrvulescu reia cu capul spre colțul lung dar Pap reușește să respingă spectaculos.

În minutul 25, Soiledis execută o lovitură de la aproximativ 25 de metri dar mingea lovește bara laterală a porții apărate de Căbuz. Golofca cade spectaculos în careu dar centralul Ionuț Coza dictează corner și nu penalty așa cum au cerut botoșănenii.

În minutul 34, Oaidă șutează din marginea careului mingea trece puțin pe lângă portă. Un minut mai târziu, Roman șutează și el dar nici de această dată nu nimerește poarta. Golofca șutează din interiorul careului dar mingea lovește plasa laterală.

În minutul 43 Roman 2 reia pe poartă din 16 metri dar Căbuz. Un minut mai târziu, Mihai Roman 1 execută cornerul iar Andrei Dumitraș marchează cu capul.

Repriza secundă începe cu o mare ocazie a lui Mihai Roman2 care nu reușește să marcheze din interiorul careului. În minutul 49, Mihai Roman2 este ținut în careu dar arbitrul Ionuț Coza nu dictează penalty. FC Botoșani își trece în cont încă o mare șansă de gol dar Golofca nu reușește să-l învingă pe Căbuz. Fulop este aproape de a marca al doilea său gol din acest sezon dar portarul gazdelor s-a opus încă o dată.

Oaspeții încep să prindă curaj și se apropie din ce în ce mai mult de poarta lui Pap. Dîlbea șutează din marginea careului dar mingea trece peste poartă.

Enache îl aruncă în luptă pe Ongenda, fostul jucător de la PSG.

FC Botoșani reușește să majoreze scorul în minutul 76, tot în urma unei faze fixe. De această dată, autorul golului a fost Mihai Roman 2. Ongenda dă o pasă genială și îl lasă pe Chitoșcă singur cu portarul oaspeților dar fostul jucător de la FC SB ratează. Ongenda centrează excelent și îl lasă singur pe Roman 2 cu portarul advers dar acesta ratează.

Partida s-a încheiat cu victoria formației FC Botoșani care după primele două etape are 4 puncte.

FC Botoșani: Pap – Dumitraș, Burcă, Miron, Soiledis – Oaidă, Rodriguez – Roman 1 (77 Chitoșcă), Fulop (70 Ongenda), Golofca (89 Enriko) – Roman2

  • Rezerve:  Fraisl, Patache, Chindriș, Ongenda, Piftor, Chitoșcă, Enriko

Hermannstadt: Căbuz – Coman, Pîrvulescu, Dandea, Tătar – Antonov, Dîlbea – Petrescu (81 Herghelegiu), Rusu (75 Tsoumou), Curtean (46 Nkololo) – Blănaru

  • Rezerve: Niga, Herghelegiu, Pamfile, Dumitriu, Tsoumou, Nkololo, Stoica

Arbitri: Ionuț Coza (Ilfov), Valentin Avram (București), Daniel Mitruți (Dolj)

  • Observatori: Ioan Mironaș (Neamț), Sorin Boca (Iași)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad