Connect with us

Sport

INCREDIBIL. Jucătorii echipei FC Botoșani nu s-au putut antrena deoarece baza Mecanex a fost închisă

Published

on

Jucătorii echipei FC Botoșani nu s-au putut antrena pentru meciul de vineri cu Hermannstadt deoarece reprezentanții DSPSA au încuiat cele două terenuri de antrenament. În această dimineață, antrenorul Costel Enache a avut surpriza să constate că nu are unde să facă antrenament.

Antrenorul Costel Enache împreună cu jucătorii cei cei din staff-ul tehnic au mers în această dimineață la terenul Mecanex și după aproximativ 20 de minute de așteptare au trebuit să revină la stadion deoarece nu a venit nimeni să deschidă porțile stadionului.

Tehnicianul s-a arătat deranjat de această situație și a spus „Echipa vrea să se antreneze dar nu e lăsată! Nu putem intra la Mecanex! Am așteptat 20 de minute să vină cineva să ne deschidă poarta dar am renunțat! Cum e posibil așa ceva?”.

Contactat telefonic, primarul Cătălin Flutur a precizat că problema este la conducerea clubului FC Botoșani care nu a trimis către DSPSA un program de pregătire. În plus, edilul susține că FC Botoșani nici nu a mai plătit chiria pentru folosirea stadionului și terenurilor de antrenament.

„Ei trebuiau să facă o notificare cu programul de antrenament. Am vorbit săptămâna trecută cu Cătălin Anton să facă un program. Nu stă cineva în permanență să îi aștepte. Sunt lucruri care vor regla. Cei de la FC Botoșani ar trebui sa mai plătească și chiria pentru că au niște restanțe”, ne-a spus primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad