Connect with us

Administratie

E. Țurcanu: „Ne amenință atât pe mine cât și pe Dumitraș. Nu știu ce vor”

Published

on

Antrenamentul din această dimineață al echipei FC Botoșani a fost anulat deoarece baza sportivă era închisă. Reprezentanții Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani susțin că vina ar aparține celor din conducerea clubului FC Botoșani care nu au anunțat din timp programul.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, susține că reprezentanții clubului FC Botoșani fac presiuni asupra angajaților de la stadion și că îl amenință pe administratorul bazelor sportive.

„Mai sunt sincope în funcționare dar nu trebuie să venim cu declarații din astea, bombastice. Ei mi-au transmis programul azi dimineață. Au spus că se duc pe Victoria, apoi s-au răzgândit și au zis că merg la Mecanex. Într-adevăr, omul nostru a ajuns după vreo 20 de minute. Ei nu au mai vrut să stea și au plecat. Dacă se știa de vineri sau sâmbătă, era mai ușor. Se face totul în ultima clipă, numai pe presiune și pe nervi. Numai ură și țipă la noi. Ne amenință atât pe mine cât și pe Dumitraș. Nu știu ce vor. E suficient că l-au executat pe Șfaițer. De acum, Anton execută pe toți… Chiar el e cel mai deștept. Și-au făcut tot felul de echipe de juniori, de liga a III-a, vin să se schimbe la stadion și se antrenează în altă parte. Nu am eu personalul dimensionat pentru nevoile lor”, a spus Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.

În replică, Cătălin Anton, președintele clubului FC Botoșani, a precizat că ieri dimineață i-a trimis administratorului stadionului un email cu programul de pregătire.

„Este o reacție a antrenorului Costel Enache. Am ajuns cu echipa în fața porților de la Mecanex și era închis, în pofida faptului că duminică, domnului Ovidiu Dumitraș, care este responsabilul bazelor sportive, i s-a transmis programul printr-un email. Am un deosebit respect pentru domnul primar care ne susține, precum și pentru domnul Țurcanu, directorul DSPSA, dar sunt dezinformați. Domnul Ovidiu Dumitraș a fost foarte clar informat ieri dimineață, la ora 9.57, de programul nostru săptămânal. Dacă el nu are oameni pe care să-i trimită și să păstreze accesul bazelor sportive, e problema lor. E vorba de calitatea oamenilor cu care lucrează. Astăzi dimineață am achitat toate restanțele”, a declarat Cătălin Anton, președintele FC Botoșani.

Distribuie pe:
1 Comment

1 Comment

  1. cristi

    23 iulie 2018 at 16:56

    Daca fotbalul botosanean a ajuns sa stea in deciziile lui Dumitras e vai mama noastra .Pai tu in loc sa creezi toate conditiile pentru antrenament ,ca de baza aia de antrenament nu e mosia ta ,vii si pui bete in roate clubului de fotbal care e cam singura noastra mandrie in materie de sport.Probabil acolo nu se dau comisioane si aici e problema.Sa nu uitam ca la DSPSA e d-l Turcanu cel care si-a amenajat birou afara cat era viceprimar si d-l Dumitras intrat in birou de mare sef dupa ce-a coborat de la volanul taxiului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad