Connect with us

Politica

Mincă: „Cu siguranță vom fi a doua forță politică. PNL-ul nu mai există”

Published

on

Liderii ALDE încearcă să profite de haosul din Partidul Național Liberal și să devină a doua forță politică pe plan județean. Ei susțin că nu vor face niciun fel de alianțe cu alte partide și sunt convinși că pot obține mai multe voturi decât liberalii.

„Am demonstrat că putem fi a treia forță politică la Botoșani. În viitorul apropiat, cu siguranță vom fi a doua forță politică. PNL-ul nu mai există la nivel național. PNL-ul a fost înghițit de PDL”, susține Liliana Mincă, președintele ALDE Botoșani.

În toamna acestui an se vor organiza alegeri în cadrul organizațiilor ALDE din județul Botoșani. Alegerile în organizația municipală Botoșani vor fi pe 29 septembri iar în octombrie vor fi alegerile în filiala județeană.

„Rămân la Botoșani. Colegii își doresc să lucreze cu mine și nu cu altcineva. Nu plec nicăieri, sunt simple zvonuri. Nu sunt nici fina lui Voiculescu… Sunt o grămadă de minciuni. Vom organiza alegeri statutare, voi candida la alegeri. Sunt colegi care vor face parte din echipa mea”, a afirmat Liliana Mincă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad