Connect with us

Politica

După PNL, PLD, PDL și PMP, Țâbuleac a ajuns la ALDE: Nu am venit cu gândul să râvnesc la funcții

Published

on

Mihai Țâbuleac este ultima achiziție a celor de la ALDE. Țâbuleac a fost senator, președinte al Consiliului Județean Botoșani, a condus PNL-ul, PLD-ul și PMP-ul iar din această săptămână este n conducerea ALDE Botoșani.

Țâbuleac vine după vreo doi ani de pauză. În 2016 era președintele PMP Botoșani, a candidat la Primăria Botoșani și a obținut doar 577 de voturi. S-a clasat pe locul cinci, după Cătălin Flutur (PNL), Ovidiu Portariuc (PSD), Tereza Nica (UNPR) și Gabriel Atudoroaie (ALDE). În schimb, a obținut mai multe voturi decât candidații PRM, PRU, PNȚCD, PND și candidații independenți.

Țâbuleac susține că este fan Tăriceanu și că nu a venit în ALDE cu gândul la funcții.

„Vreme destul de lungă am fost implicat în activitatea politică. De circa doi ani, am fost total inactiv, am ajuns la concluzia că mi-am făcut datoria atât cât am putut eu. Este incomod să vezi că se întâmplă în jurul tău lucruri cu care nu ești de acord și nu ai posibilitatea să-ți exprimi opinia. Am avut o serie de discuții cu o parte din actualii mei colegi. Am primit o invitație fermă din partea doamnei președinte Mincă și am decis să intru în echipa ALDE, să fiu folositor acestui proiect. Am o părere bună față de echipa ALDE, port un respect deosebit doamnei Mincă, l-am admirat și îl admir pe Călin Popescu Tăriceanu. Mi-a plăcut și îmi place eleganța domniei sale, onestitatea, tenacitatea. Am intrat în acest partid cu gândul să ajut la construcție, să fac parte dintr-o echipă și să am un cadru în care să-mi exprim opinia. Nu am venit cu gândul să râvnesc la funcții”, a spus Mihai Țâbuleac.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad