Connect with us

Sport

Francezul de PSG a semnat pe doi ani cu FC Botoșani și a făcut primul antrenament GALERIE FOTO

Published

on

Telenovela s-a încheiat. Mijlocașul Hervin Ongenda a venit astăzi împreună cu impresarul Florin Manea și a semnat un contract pe doi ani. După ce a fost prezentat oficial, fostul jucător de la PSG a mers la antrenament.

Hervin Ongenda (23 ani) va purta tricoul cu numărul 10. El a semnat contract dar urmează să facă vizita medicală după care va fi legitimat. Nu va putea intra în meciul de mâine cu CFR Cluj și este puțin probabil să fie folosit în primele trei-patru etape deoarece încă are nevoie de pregătire fizică.

Hervin Ogenda poate juca pe postul de mjlocaș ofensiv dar și mijlocaș dreapta sau stânga. Are 27 de meciuri în prima ligă din Franța și un gol marcat, cel mai important club la care a evoluat fiind PSG.

Distribuie pe:
1 Comment

1 Comment

  1. cristi

    19 iulie 2018 at 12:36

    Daca la 23 de ani are deja 27 de meciuri jucate in prima Liga din Franta si prezente in nationalele de juniori ale Frantei ar trebui teoretic sa fie un jucator peste media Ligii 1.Din pacate nu putem vorbi la fel despre celelalte transferuri de prin ligile inferioare ale Albaniei ,Croatiei sau Austriei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad