Connect with us
banner ad

Administratie

Relu Burlacu renunță la procesul cu Prefectura Botoșani și pierde definitiv funcția de primar

Published

on

Relu Burlacu a pierdut orice posibilitate de a reveni pe funcția de primar al comunei Stăuceni. După condamnarea în dosarul de contrabandă, fostul primar al comunei Stăuceni a încercat să revină pe funcția câștigată în urmă cu doi ani.

Relu Burlacu a fost condamnat definitivă într-un dosar de contrabandă cu țigări iar la scurt timp, prefectul județului Botoșani a emis ordinul 161 din 5 iunie 2018, privind încetarea mandatului de primar al comunei Stăuceni. Burlacu a atacat în instanță ordinul prefectului. Pronunțarea în acest dosar trebuia să fie pe 12 iulie dar s-a amânat. Între timp, Relu Burlacu a decis să renunțe la acțiunea în instanță deoarece erau șanse foarte mici de a primi o decizie favorabilă.

„Ia act de renunţarea reclamantului la cererea de suspendare a executării Ordinului nr. 161 din data de 05.06.2018 emis de Instituţia Prefectului – Judeţul Botoşani, prin prefect Dan-Constantin Şlincu. Respinge, ca rămasă fără obiect, excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a Ministerului Afacerilor Interne. Respinge, ca nefondată, excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei Instituţia Prefectului – Judeţul Botoşani, reprezentată prin prefect Dan-Constantin Şlincu. Respinge, ca nefondată, acţiunea având ca obiect ,,anulare act administrativ”, formulată de reclamantul Burlacu Relu Valentin, în contradictoriu cu pârâta Instituţia Prefectului – Judeţul Botoşani, reprezentată prin prefect Dan-Constantin Şlincu. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, astăzi, 16.07.2018”, se menționează pe siteul Tribunalului Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )