Connect with us
banner ad

Sport

Austriacul Martin Fraisl a semnat cu FC Botoșani

Published

on

Portarul austriac Martin Fraisl a semnat pe un sezon cu FC Botoșani, cu posibilitate de prelungire a contractului în cazul în care va avea evoluții bune.

Martin Fraisl s-a pregătit cu lotul echipei FC Botoșani în cantonamentul din Austria și a jucat în meciurile amicale. Antrenorul Costel Enache a decis să îl păstreze în lot deoarece îi avea doar pe Eduard Pap și Ianoș Brînză, primul un portar care a jucat foarte puțin în ultimul an iar al doilea este un tânăr de 19 ani, fără experiență.

Martin Fraisl are 25 de ani iar până acum a jucat la echipe din eșaloanele doi și trei din Austria.

Distribuie pe:
2 Comments

2 Comments

  1. cristi

    16 iulie 2018 at 18:03

    Am transferat jucatori din Liga a doua .Si de unde ?!Sa nu credeti ca din Spania,Italia ,Germania .Din Liga 2 Albannia ,Croatia ,Austria .Ala francezul ala de la Murcia ,bunisor cel putin cat a jucat 20 de minute in ultimul amical ,bineinteles ca e SCUMP foc.

  2. cristi

    16 iulie 2018 at 20:06

    Asta a jucat doar prin liga a doua si a treia din Austria si e mare portar.Poate ii spune cineva si lui Iftimie ca,Cobrea s-a transferat la Iasi echipa de play-off si ca Liga a doua sau a treia din Austria nu e Liga 2 din Spania sau Anglia.Asta ca tot spunea ca a renuntat la jucatori slabi si aduce altii mult mai buni.Si poate ii mai spune cineva ca Axente care a marcat la noi 5 goluri in vreo 10 meciuri s-a transferat la Dinamo ,iar noi l-am adus pe Roman care nu prindea echipa la retrogradata Poli si a marcat un gol in tot sezonul 2017-2018.Poate coboara din copac.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )