Connect with us

Sport

Austriacul Martin Fraisl a semnat cu FC Botoșani

Published

on

Portarul austriac Martin Fraisl a semnat pe un sezon cu FC Botoșani, cu posibilitate de prelungire a contractului în cazul în care va avea evoluții bune.

Martin Fraisl s-a pregătit cu lotul echipei FC Botoșani în cantonamentul din Austria și a jucat în meciurile amicale. Antrenorul Costel Enache a decis să îl păstreze în lot deoarece îi avea doar pe Eduard Pap și Ianoș Brînză, primul un portar care a jucat foarte puțin în ultimul an iar al doilea este un tânăr de 19 ani, fără experiență.

Martin Fraisl are 25 de ani iar până acum a jucat la echipe din eșaloanele doi și trei din Austria.

Distribuie pe:
2 Comments

2 Comments

  1. cristi

    16 iulie 2018 at 18:03

    Am transferat jucatori din Liga a doua .Si de unde ?!Sa nu credeti ca din Spania,Italia ,Germania .Din Liga 2 Albannia ,Croatia ,Austria .Ala francezul ala de la Murcia ,bunisor cel putin cat a jucat 20 de minute in ultimul amical ,bineinteles ca e SCUMP foc.

  2. cristi

    16 iulie 2018 at 20:06

    Asta a jucat doar prin liga a doua si a treia din Austria si e mare portar.Poate ii spune cineva si lui Iftimie ca,Cobrea s-a transferat la Iasi echipa de play-off si ca Liga a doua sau a treia din Austria nu e Liga 2 din Spania sau Anglia.Asta ca tot spunea ca a renuntat la jucatori slabi si aduce altii mult mai buni.Si poate ii mai spune cineva ca Axente care a marcat la noi 5 goluri in vreo 10 meciuri s-a transferat la Dinamo ,iar noi l-am adus pe Roman care nu prindea echipa la retrogradata Poli si a marcat un gol in tot sezonul 2017-2018.Poate coboara din copac.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad