Connect with us

Sport

PERFORMANȚĂ. Daria Ghibarsina a ajuns în finala Cupei Conest Iași

Published

on

Botoșăneanca Daria Ghibarsina a participat săptămâna trecută la primul turneu de tenis la categoria 14 ani. Deși încă nu a împlinit 12 ani, jucătoarea legitimată la CS Sănătatea Botoșani a ajuns în semifinale la simplu și a jucat finala la dublu, la Cupa Conest Iași.

La simplu, Daria Ghibarsina a trecut în două seturi (6-2, 6-3) de Miruna Cristea de la Spartacus Brăila după care a învins-o pe Stefana Corlatan de la Select Suceava (6-2, 6-0). În semifinale, botoșăneanca a întâlnit-o pe Carmen Herea de la LPS-CSS Constanța. A câștigat primul set cu 6-4 după care le-a pierdut pe următoarele două cu 6-3, 6-2.

La dublu, Daria Ghibarsina a jucat împreună cu Elena Bertea de la CS Fortuna. Cele două s-au impus cu 6-2, 6-0 după care au câștigat în trei seturi semifinala. În finală, au întâlnit perechea Ioana Cristea-Carmen Herea. După un prim set câștigat de Ghibarsina-Bertea cu 6-3, Cristea și Herea au câștigat seturile doi și trei cu 6-3 și 10-7.

Mihai Șoldănescu, președintele clubului Sănătatea Botoșani spune că rezultatele obținute de Daria Ghibarsina sunt foarte bune ținând că este primul ei turneu la categoria 14 ani. „Daria mi-a făcut o surpriză plăcută. La primul ei turneu la 14 ani a ajuns în semifinală la simplu și finală la dublu. A fost un turneu de categoria A, la care au venit jucătoare bune”, a spus Mihai Șoldănescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad