Connect with us
banner ad

Sport

PERFORMANȚĂ. Daria Ghibarsina a ajuns în finala Cupei Conest Iași

Published

on

Botoșăneanca Daria Ghibarsina a participat săptămâna trecută la primul turneu de tenis la categoria 14 ani. Deși încă nu a împlinit 12 ani, jucătoarea legitimată la CS Sănătatea Botoșani a ajuns în semifinale la simplu și a jucat finala la dublu, la Cupa Conest Iași.

La simplu, Daria Ghibarsina a trecut în două seturi (6-2, 6-3) de Miruna Cristea de la Spartacus Brăila după care a învins-o pe Stefana Corlatan de la Select Suceava (6-2, 6-0). În semifinale, botoșăneanca a întâlnit-o pe Carmen Herea de la LPS-CSS Constanța. A câștigat primul set cu 6-4 după care le-a pierdut pe următoarele două cu 6-3, 6-2.

La dublu, Daria Ghibarsina a jucat împreună cu Elena Bertea de la CS Fortuna. Cele două s-au impus cu 6-2, 6-0 după care au câștigat în trei seturi semifinala. În finală, au întâlnit perechea Ioana Cristea-Carmen Herea. După un prim set câștigat de Ghibarsina-Bertea cu 6-3, Cristea și Herea au câștigat seturile doi și trei cu 6-3 și 10-7.

Mihai Șoldănescu, președintele clubului Sănătatea Botoșani spune că rezultatele obținute de Daria Ghibarsina sunt foarte bune ținând că este primul ei turneu la categoria 14 ani. „Daria mi-a făcut o surpriză plăcută. La primul ei turneu la 14 ani a ajuns în semifinală la simplu și finală la dublu. A fost un turneu de categoria A, la care au venit jucătoare bune”, a spus Mihai Șoldănescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )